fbpx

Zeiltochten

Zeiltochten met schipper

Wij bieden luxe all-inclusive zeiltochten met schipper, voor zowel privé groepen en zeilevenementen met open-inschrijving.

Deelnemen?

Aanmelden kan via:

Zeilevenementen

Elk vaarseizoen bieden we unieke zeilevenementen  waarbij we een dag zeilen (of meerdere) combineren met activiteiten zoals expedities, stedentrips, proeverijen en coaching & management trainingen. 

  • Open inschrijving – iedereen kan mee!
  • Ontmoet leuke mensen
  • Zelf geen boot huren, wel zelf sturen
  • All-inclusive; met eten & drinken

Wat & wanneer?
Wij zijn graag creatief om leuke zeiltochten aan te bieden en staan ook open voor uw ideeen!  Hieronder vindt u een selectie met omschrijving.
Op de kalender staan de zeilevenementen met open inschrijving gepland. Klik hierop en u komt op de FaceBook pagina met omschrijving en aanmelding. 

Uw privé zeiltocht

Met uw vrienden of bedrijfsuitje ons luxe zeiljacht met schipper huren? Maak uw zeiltocht uniek en op maat; in principe kan alles! Meer informatie?

Exclusive private sailing yacht

Expeditie MarkerWadden

Ideale combi dagtocht zeilen op het Markermeer en een bezoek aan de Marker Wadden. De Markerwadden zijn uitgeroepen tot Nationaal Park Nieuw Land, beheerd door Natuurmonumenten. Er is een haven, wandel- en vlonderpaden, vogelkijkhutten, een uitkijktoren en een recreatiestrand. Kom genieten van dit spectaculaire nieuwe stukje Nederland en volg de ontwikkeling van de prille natuur en vele vogels. En natuurlijk gaan we ook uren zeilen op het Markermeer.  Zeiltocht compleet verzorgd met uitgebreid lunchen & drinken aan boord van ons luxueus moderne zeiljacht “Cool Breeze”.

Kaas- & Wijnproeverij

In samenwerking met Bourgondisch Lifestyle organiseren we een bijzonder luxe dagtocht zeilen nabij Amsterdam met Kaas- en Wijnproeverij!
Na een heerlijke dag zeilen op Markermeer met lunch aan boord bij Forteiland Pampus, reist u vanaf IJburg haven naar hartje Amsterdam. Daar geniet u van een uitgebreide Kaas- & Wijnproeverij (maaltijd-vervangend) van Nederlands beste Maitre Fromager in hun proeflokaal bij de delicatessen boutique.

Ontdek havendorpjes

Mensen vliegen naar verre oorden terwijl er nog zulke pittoreske haventjes en dorpjes te ontdekken zijn aan het IJsselmeer en Markermeer. Zeil met ons mee naar Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Marken, Edam, Hindeloopen, Durgerdam, Muiden, Urk, Makkum of Lemmer. Ook een stedentrip naar Amsterdam is mogelijk. Zeiltochten zijn compleet verzorgd met uitgebreid lunchen & drinken aan boord van ons luxueus moderne zeiljacht “Cool Breeze”. 

Kalender Zeilevenementen

Kalender Zeilevenementen