fbpx

De Route

Xplore Destinations

De westkust van Thailand biedt ulitiem tropische schoonheid, ruige onbewoonde eilanden, beschutte baaien met ongerepte witte zandstranden en glashelder visrijke wateren, kortom een van de mooiste zeilgebieden die je je kunt voorstellen. In de vele afgelegen dorpjes worden we altijd met een glimlach ontvangen en dineren we in locale restaurants waar we genieten van de zonsondergang. Telkens op een andere verrassende plek.

Vertrek- en aankomsthavens

De opstapplaats en eindbestemming is de Phuket Island Marina. Je kunt hier gemakkelijk vanaf de luchthaven op Phuket in 20 min met een taxi komen. Ons zeilgebied beslaat de mooiste plekjes van de Andaman Zee en  Phang Nga Bay. Gezien de weinige echte haventjes in Thailand, gaan we veelal voor anker en kunnen met een bijboot met motortje aan wal om van de mooie natuur en restaurants te genieten.  

Route en het weer

Rekeninghoudend met weer & wind en de afstanden hebben wij de ideale route uitgestippeld voor een combinatie van heerlijk zeilen en Thailand’s mooiste bestemmingen. Zoals het bij zeilen gebruikelijk is kan het zijn dat we vanwege andere weersomstandigheden de route wat moeten aanpassen, maar we gaan natuurlijk voor maximaal genieten!

€500,- vroegboekkorting voor 15 dec